Štvrtok13. jún 2024, meniny má Anton, zajtra Vasil

Náhla operácia "učiteľky" Jiráskovej zo Slunce, seno: Je vo vážnom stave!

Jiřina Jirásková Zobraziť galériu (2)
Jiřina Jirásková

PRAHA - Zdravotný stav Jiřiny Jiráskovej (78) je po operácii brušnej dutiny veľmi vážny. Potvrdila to hovorkyňa Všeobecnej fakultnej nemocnice v Prahe Petra Pekařová. Herečka sa zákroku podrobila uplynulý víkend.

Sedemdesiatosemročná populárna herečka bola podľa slov hovorkyne prijatá vo vážnom akútnom stave. "Išlo o náhlu brušnú príhodu, pričom nález bol závažný a pokročilý. Aj naďalej (po operácii) je jej stav veľmi vážny," uviedla Pekařová.

Podľa jej slov je herečka hospitalizovaná na jednotke intenzívnej starostlivosti. Udržujú ju v umelom spánku. "Zatiaľ sa nedá povedať, ako dlho tam pani Jirásková bude," dodala hovorkyňa. Ako ďalej uviedla, herečka bola v spomínanej nemocnici operovaná už niekoľkokrát. "Budeme jej všetci držať palce, aby sa z toho dostala," doplnila Pekařová.

Jiřina Jirásková dokončila pred dvomi týždňami nakrúcanie seriálu Poisťovňa štastia. V tej istej dobe sa v Prahe zúčastnila tlačovej konferencie k festivalu Novoměstský hrnec smíchu, kam prišla v dobrej nálade. Táto herečkina operácia bola už piata za uplynulé dva roky. Diváci si ju zrejme najviac spájajú s trilógiou Slunce, seno, kde stvárnila postavu učiteľky Hubičkovej.


Náhla operácia
Zobraziť galériu (2)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu