Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Čobejová na DOD Markízy: Skrývala plastiku!

Michaela Čobejová v slnečných okuliaroch. Zobraziť galériu (3)
Michaela Čobejová v slnečných okuliaroch.

BRATISLAVA – Ako hollywoodska hviezda! Herečka Michaela Čobejová (38) si na sobotňajšom Dni otvorených dverí neodložila z očí ani raz slnečné okuliare. A to ani vtedy, keď bola v tieni stanu, kde rozdávala autogramy.

Dôvodom však nie sú nejaké maniere, ale plastická operácia viečok, ktorú pred niekoľkými dňami podstúpila. Zdá sa, že „vylepšené“ okolie očí ešte nemá po chirurgickom zákroku úplne v poriadku a s najväčšou pravdepodobnosťou ho má stále opuchnuté. Preto jej tvár „zdobili“ poriadne veľké slnečné okuliare.

Ako v jednom z rozhovorov prezradila herečka, ktorá účinkuje v markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, padnuté viečka si dala vylepšiť z jednoduchého dôvodu. „Pred piatimi rokmi vyzerali úplne inak. Ide to s vekom a tou gravitáciou. To je taký zákrok, ktorý je naozaj minimálny, ale s veľkým efektom.“

Zdá sa však, že toto nebude v Čobejovej prípade jediný skrášľujúci operačný zásah. Pre topky.sk totiž nedávno priznala, že po narodení druhej dcéry Táničky zvažuje silikónové prsia. „Rozmýšľala som nad tým. Veď prečo nie?“ zamýšľa sa. Nuž, nechajme sa teda prekvapiť, kedy „zverí“ do rúk plastického chirurga aj svoje vnady.

Čo sa ešte dialo na DOD?

Tehotná Puškárová na DOD Markízy: Zlatica, nepreháňaj to!

VIDEO Deň otvorených dverí Markízy: Tlačenica a upotené celebrity!

Ďurianová: Lákala fanúšikov dráždivým dekoltom!

Trápny podraz na Rakovskú: V Markíze sa na ňu vykašľali!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu