Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Swayze: Namiesto honosného pohrebu rýchle spálenie tela!

Patrick Swayze Zobraziť galériu (9)
Patrick Swayze

LOS ANGELES - Žiadna honosná truhla ani obrovské kytice kvetov! Pozostatky Patricka Swayzeho (†57), ktorý v pondelok ráno podľahol rakovine pankreasu, skončia do 48 hodín v krematóriu. Jeho popol zrejme nakoniec splynie s miestom, kde sa herec cítil najlepšie.

Niektoré hviezdy sa so svetom lúčia vo veľkolepom štýle, iné aj napriek svojej popularite odchádzajú so všetkou skromnosťou. Nie je to tak dávno, čo verejnosť dala posledné zbohom Michaelovi Jacksonovi, ktorého rozlúčkový ceremoniál bol hoden skutočného kráľa. Hoci Patrick v srdciach mnohých fanúšikov takisto zostane určitým spôsobom legendou, jeho odchod sa ponesie v znamení jednoduchosti a intímnosti.

Podľa internetovej stránky RadarOnline.com sa telo hrdinu filmu Hriešny tanec ešte stále nachádza v Los Angeles. Do 48 hodín od jeho posledného výdychu by však mal byť spopolnený. Najbližšia rodina na čele s manželkou Lisou Niemi plánuje popol rozprášiť naprieč jeho milovaným rančom v Novom Mexiku a symbolicky ho tak vrátiť do lona prírody.

Patrick svoj Rancho de Días Alegres (Ranč šťastných dní) premenil na chránenú rezerváciu voľne žijúcich zvierat a drevársku farmu. Zbožňoval jeho drsné hory a kaňony, jazdu na koni a kovbojský život vo všeobecnosti. Vlastným lietadlom svoj raj na zemi navštevoval, kedykoľvek len mohol a aj miestni hovoria, že to bolo jednoznačne jeho najobľúbenejšie miesto na svete.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu