Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Patrick Swayze smrť vycítil! Túžil zomrieť doma - v rukách lásky!

Patrick Swayze s manželkou Zobraziť galériu (7)
Patrick Swayze s manželkou (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Cítil, že sa blíži koniec! Rakovinou sužovanému Patrickovi Swayzemu (†57) sa tento mesiac natoľko zhoršil zdravotný stav, že herec ťažký boj nakoniec prehral. Jeho jediným želaním bolo odísť v pokoji, vo vlastnej posteli a v objatí lásky svojho života!

Hoci sa ešte nedávno charizmatickému hercovi darilo rakovine pankreasu úspešne odolávať a dokonca pribrať niekoľko kíl, posledné správy hovoria o tom, že Patrick z ničoho nič opäť začal chradnúť. Jeho blízky priateľ prezradil americkému plátku National Enquirer, že hollywoodskej hviezde zlyhávali životné funkcie. A od tej chvíle si Swayze želal jediné - prepustenie z nemocnice a pokojnú rozlúčku v kruhu svojich najbližších.

"Nedávno povedal Lise, že odmieta zomrieť v nemocničnej izbe. Chcel pokračovať vlastnou cestou - vo svojom domove, vo svojej posteli," smutne spomína zdroj bulvárneho časopisu. Ten zároveň dodal, že Patrick bol z hospitalizácie vystrašený odjakživa. Nemocničné priestory v ňom totiž vzbudzovali pocit, že ich nikdy neopustí živý.

Americký herec bojoval so zákernou rakovinou až celých dvadsať mesiacov aj vďaka tomu, že ho po celý čas podporovala jeho životná láska a manželka Lisa Niemi. Stretol ju, keď mala ešte len 14 rokov, no už vtedy vedel, že je iná ako ostatné a preňho tá pravá. Jeho triky hodné Casanovu totiž na ňu nikdy neplatili a keď ju štipol do zadku, vrátila mu to fackou. Kvôli jej výnimočnosti, ale aj kvôli harmonickým spoločným rokom života, chcel mať Patrick svoju Lisu nablízku i pri poslednom výdychu. To sa mu aj splnilo. Škoda, že tak zavčasu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu