Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Kollár s milenkou Holkovou: Hrali nechutné divadielko!

Boris Kollár a Helena Holková Zobraziť galériu (9)
Boris Kollár a Helena Holková (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Ten chlap zrejme nevie, čo chce! Podnikateľ Boris Kollár (43) to má v posledných dňoch poriadne pestré. Len nedávno vyplávali na povrch jeho aférky so ženami, ktoré s ním otehotneli a už sa opäť stretáva s ďalšou kráskou.

Tou „vyvolenou“ je momentálne Helena Holková (36),  s ktorou strávil aj nedávnu dovolenku na jachte v Chorvátsku. Ich vzťah sa však boháč stále snaží tajiť. Márne. Topky.sk si totiž všimli, že si párik vyrazil na stredajšiu filmovú premiéru, ktorá sa konala v bratislavskom nákupnom centre. Dvojici v priestoroch kina nepomohlo zakryť vzájomnú náklonnosť ani to, že predviedli dokonalé divadielko.

Boris Kollár chcel novinárov v ten večer poriadne prekabátiť. Na film totiž prišiel v úplne inej spoločnosti, než s akou neskôr sedel v kine bok po boku. Najskôr sa usadil vedľa kamaráta, no keď zhasli svetlá, v tom momente si presadol k blondínke, ktorá prišla do sály spolu s kamarátkou oveľa neskôr ako on.

Táto „nenápadná“ výmena sa uskutočnila len rad pred topkami. Celú premiéru si tak podnikateľ vychutnával v Heleninej tesnej blízkosti. Keď sa film skončil, blondínka zo sály odišla s kamarátkou ako prvá. Kollár ostal sedieť a čakal dosť dlhú chvíľu, aby potom spolu so svojím známym mohol kino opustiť. Evidentne nechcel, aby si prítomní všimli, s kým na premiére naozaj bol.

Ani na afterpárty sa k novej známosti „nepriznával“, hoci boli len kúsok od seba. Ako sa zdá, Boris Kollár skúša, či práve vdova po podnikateľovi Milošovi Turacovi bude tá práva žena jeho života.

V súvislosti so vzniknutou situáciou sme sa chceli podnikateľa spýtať, prečo sa snažil milenku skrývať. Odpoveď sme však od neho nedostali, pretože jeho telefónne číslo bolo včera celý deň nedostupné.

Záber z kina, kedy si Boris Kollár presadol k Helene v momente, ako zhasli svetlá. 

Kollár s milenkou Holkovou:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Peter Frolo)
 
 
Na afterparty stáli Boris a Helena chrbtom, no len kúsok od seba. Paradoxné je, že sa tvárili, akoby sa vôbec nepoznali.
Kollár s milenkou Holkovou:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Peter Frolo)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu