Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Claudia Schiffer pred 40-kou: Šteklivé fotky hore bez... Neretušované!

Claudia Schiffer Zobraziť galériu (11)
Claudia Schiffer

LOS ANGELES - Kam sa pozriete, samá čiarka! Hoci jej na dvere klope okrúhla štyridsiatka, ona bez ostychu odhaľuje prsia i okrúhly zadoček. Nemecká kráska Claudia Schiffer (39) sa opäť vyzliekla a výsledok je rovnako úchvatný ako pred rokmi. Dokonca aj bez retuše!

Má za sebou dva pôrody, no je figúra stále vyzerá ako za tínedžerských čias. Svetoznáma supermodelka odhodila zábrany a aj v zrelom veku sa pred objektívom neváhala vyzliecť. Pre magazín Tank si však zapózovala nielen v nohavičkách, ale aj v luxusných priehľadných outfitoch a  v sexi čipkovanej bielizni. Samozrejme, s profesionálnym výrazom, dokonalým mejkapom a úplne prirodzená. Táto sexica totiž ešte stále o úpravu grafikmi jednoducho nestojí.

Fotenie pre obálku spomínaného časopisu bolo inšpirované zábermi z osemdesiatych rokov, kedy polonahá Claudia predvádzala džínsy módnej značky Guess. Aj teraz je však jedno, či vám do oka padne čiarka medzi prsiami alebo tá, ktorá jej vykúka z bedrových riflí - blonďavá Nemka s odstupom času vyzerá stále božsky. A to z každého uhla.

Claudia starne prirodzenou cestou a pred injekciami Botoxu, ktorých dlhodobé účinky zatiaľ nie sú známe, uprednostňuje jemné vrásky. So svojou nahotou pred objektívom nemá najmenší problém a tak skoro s ňou prestať neplánuje: "Nikdy som si nemyslela, že som na niečo také príliš stará. Ak by som mala 60 alebo 70 rokov, potom áno, prestala by som robiť nahé fotky. Ale záleží aj na tom, kto to požaduje. Napríklad s takým úžasným fotografom, ako je Mario Testino, by ste urobili čokoľvek."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu