Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Mórovej nečakané priznanie o rozchode s Mokrým: Roním slzy každý deň!

Diana Mórová Zobraziť galériu (5)
Diana Mórová

BRATISLAVA - Snaží sa byť nad vecou, no opak je zrejme pravdou! Herečka Diana Mórová (39), ktorá sa nedávno rozišla so svojím dlhoročným partnerom Jurajom Mokrým (32), prežíva ťažké životné obdobie. Hoci sa na verejnosti tvári ako silná žena, v súkromí je to vraj presne opačne. Pre topky.sk totiž priznala, že nie je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá.

Známu herečku Dianu Mórovu sme v stredu večer stretli na otvorení novej bratislavskej reštaurácie, ktorú uviedla symbolicky do prevádzky prípravou chutného steaku. Keďže v posledných dňoch rezonuje v médiách najmä kauza jej rozchodu s Jurajom Mokrým, zaujímalo nás, či spolu naďalej komunikujú a ako to celé prežíva.

„Nechám si to pre seba,“ nechcela spočiatku nič prezradiť herečka. Nakoniec však predsa len prehovorila. „Je tam istá komunikácia. Čochvíľa sa s Jurajom dohodneme na určitých veciach. Začala som veľmi pracovať. Ja by som sa radšej prezentovala svojou prácou a myšlienkami ako svojím súkromím. To za chvíľu spľasne. Život ide ďalej. Čo vás nezabije, to vás posilní,“ priznala Mórová.

Hoci sa prednedávnom vyjadrovala v rozhovore pre televíziu Joj k téme rozchodu s úsmevom na perách, čo pôsobilo tak, ako keby ju to netrápilo, opak je zrejme pravdou. Nám totiž priznala, že je to inak, ako to vyzerá. „Nie je dňa, že by som nevyronila slzu. Myslím si, že to každá žena takto cíti. Snažím sa byť optimistická. To človeka posilňuje. A keď vidím syna Quida, moju mamu a kamarátov, tak si myslím, že by som ich iba obťažovala, že som smutná. A to nikam nevedie,“ netajila svoje pocity bývalá partnerka Mokrého.

 

Sledujte TOPKY TV: Diana Mórová otvorene o svojich pocitoch po rozchode s Jurajom Mokrým.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu