Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Vyškerená Mórová: Rozchod s Mokrým ju netrápi!

Diana Mórová Zobraziť galériu (5)
Diana Mórová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Chodí s úsmevom na perách! Herečka Diana Mórová (39) evidentne berie rozchod so svojím dlhoročným partnerom Jurajom Mokrým (32) s poriadnym nadhľadom! Dôkazom môže byť aj jej nedávny rozhovor, v ktorom vysmiata priznávala, že sa s bývalým moderátorom počasia rozišla.

Rozpad známeho hereckého páru zrejme mnohých prekvapil a zaskočil. Iní to možno skôr, či neskôr očakávali, pretože dvojica nebola zosobášená. Faktom však ostáva, že sa definitívne rozišli a Mokrý celú situáciu niesol podľa našich informácií veľmi ťažko. Dokonca bol údajne na antidepresívach.

Zaujímavé však je, že na rozdiel od neho sú emocionálne prejavy Mórovej totálne odlišné. Herečka totiž s úplným pokojom a dokonca s úsmevom na perách oznamovala koniec svojho vzťahu s bývalým moderátorom priamo pred televíznou kamerou. Dôkazom je práve rozhovor, ktorý poskytla pre jojkárske Promi noviny. Vysmiata prikyvovala na otázku, či sa naozaj so svojím partnerom Mokrým rozišla.

Dokonca aj v rozhovore, ktorý poskytla topkám, pôsobila nadmerne pokojne a neprejavila žiadne smutné emócie. Práve naopak, vyznievalo to tak, ako keby sa jej celá kauza ani netýkala. „Viete čo, ja by som to nerada rozmazávala. Nechcem moc o tom rozprávať. Ja som bola s rodinou 4 týždne na dovolenke pri mori. Neviem, čo tu Jurko zatiaľ povyvádzal. Myslela som si, že to nejako inak vyriešime a nie takto, po novinách rozmazávať. Je to naše súkromie a my si to musíme sami vyriešiť. Sme naďalej stále v kontakte. Musíme sa o veľa vecí postarať. Aj o Quida,“ povedala nám vtedy herečka, ktorá zrejme vo vzťahu s Mokrým nebola príliš šťastná.

Dôvod môže byť ale aj ten, že je momentálne opäť zaľúbená. Podľa našich informácii má byť totiž za jej rozchodom s Mokrým tretia osoba - herec Tomáš Maštalír. No zrejme iba čas ukáže, ako to naozaj je.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu