Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zmachlená, bez podprsenky a opäť blond... Britney, je to hrôza!

Britney Spears Zobraziť galériu (8)
Britney Spears (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES - Hnedý odtieň vlasov sa u popovej princeznej pravdepodobne nestretol s najväčším úspechom. Či je však jej najnovší peroxidový experiment zmenou k lepšiemu, môže byť skutočne na pováženie. Prehnaný mejkap, chýbajúca bielizeň a znechutený pohľad - aj Britney (28) asi tuší, že opäť niečo dobabrala!

Populárna speváčka sa s novým účesom pochválila v závere víkendu v jazzovom klube Grand Star. Predĺžená hriva a neprirodzené odtiene od žltej, cez blond až po takmer bielu z nej, bohužiaľ, hviezdu večera neurobili. Britney navyše zvolila príliš výstredné líčenie v podobe hrubých očných liniek a výrazného rúžu, s ktorým zostarla o niekoľko rokov.

Totálne lacný imidž hudobná hviezda zaklincovala nevhodne zvoleným outfitom. Priliehavé minišaty čiernej farby s odhalenými ramenami totiž patria na úplne iný tvar postavy - Britney po dvoch pôrodoch potrebuje podprsenku ako soľ. Katastrofu nezachránil dokonca ani výraz speváčkinej tváre. Po celý čas sa na paparazzov buď mračila, alebo im venovala neprítomný až zhypnotizovaný pohľad.

Zmachlená, bez podprsenky a
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)


Ktovie, čo na takúto premenu hovorí jej najnovší úlovok a manažér v jednom - Jason Trawick. Ten svoju polovičku za taký dlhý čas spolupráce už musí poznať ako vlastnú dlaň. Ale keďže Britney tak veľmi miluje zmeny, je celkom možné, že diamantový prsteň od Jasona nebude nosiť práve dlho.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu