Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Milla Jovovich s drsným imidžom: Stále krásna, ale vyholená!

Milla Jovovich prekvapila vyholenou časťou hlavy. Zobraziť galériu (6)
Milla Jovovich prekvapila vyholenou časťou hlavy. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES – Tomu sa povie radikálna zmena! Hoci herečka a modelka Milla Jovovich (36) stelesňovala vždy pôvab a sexepíl, najnovšie pribudla do klubu celebritných rebeliek. Svoju hrivu totiž odľahčila síce trendovým, ale drsným spôsobom. Polovicu hlavy si vyholila!

Zaexperimentovala! V prípade rodáčky z Ukrajiny však nie je dôvod na obavy. Jej súmernej tvári totiž pristane zrejme naozaj akýkoľvek zostrih. Dôkazom môže byť čerstvý záber, na ktorom jej časť prameňov očividne chýba. Po Rihanne, Madonninej dcére Lourdes, dcére Willa Smitha a ďalších hviezdach sa tak vyholenou časťou hlavy môže pochváliť už aj Milla Jovovich.

Svoj vynovený imidž brunetka predviedla, keď odprevádzala len štvorročnú dcéru Ever na hodinu karate. Zdá sa, že Milla na sebaobranu a vedenie k športovým aktivitám u svojej ratolesti myslí už od útleho detstva. Nie je teda vylúčené, že dnes malé dievčatko o niekoľko rokov uvidíme v nejakej akčnej snímke.

Je celkom možné, že herečkin drsnejší zovňajšok je súčasťou jej postavy Alice, ktorú oživila v pokračovaní ságy sci-fi hororov Resident Evil. To najnovšie a piate v poradí nesie prívlastok Retribution. Za všetkým snímkami stojí Millin manžel Paul W.S. Anderson, do ktorého sa niekdajšia modelka práve pri natáčaní prvej z nich zaľúbila.

Tip: Vysielajú film Resident Evil? Zistíš jednoducho vyhľadávaním na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu