Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mojsejovský škandál: Markíza stratila osobné údaje finalistov!

Boj o dva milióny na tenkom ľade sa začína. Podmienky súťaže však zatiaľ nepozná nik - okrem košických boháčov. Zobraziť galériu (8)
Boj o dva milióny na tenkom ľade sa začína. Podmienky súťaže však zatiaľ nepozná nik - okrem košických boháčov.

BRATISLAVA - Dlho očakávanú reality show košických boháčov Braňa (36) a Eleonóry (46) Mojsejovcov poznačil ďalší škandál! Len pár dní pred zajtrajším vysielaním Mojsejovcov mal osobné údaje finalistov k dispozícii cudzí človek!

Stalo sa tak potom, keď jednému z režisérov projektu zmizol počas autonehody z auta kufrík. V ňom boli totiž okrem jeho osobných vecí aj utajené spisy o finálovej dvanástke. Kufrík sa nakoniec našiel. No až o niekoľko hodín...

Keď pred pár dňami režisér reality show Mojsejovci Rado Štefanov havaroval, netušil, aké komplikácie ho ešte čakajú! Potom, keď odtiahol zničené auto do servisu, zistil, že mu čosi chýba. Kufrík! Práve v ňom mal Štefanov uložené všetky svoje doklady - občiansky preukaz, cestovný pas, ba dokonca i platobné karty. No stratené doklady - to nebol nakoniec najväčší problém, ktorý režiséra a s ním aj celý štáb postihol. V kufríku sa totiž nachádzali aj dokumenty s osobnými údajmi finalistov mojsejovskej reality show. A tie predsa mohol hocikto zneužiť!

Zmiznutý kufrík sa nakoniec našiel. Po niekoľkých hodinách ho prišli režisérovi do rúk odovzdať manželia z Kežmarku, ktorí mu pri autonehode pomáhali. Neobáva sa však televízia Markíza zneužitia údajov? "Zápisky o súťažiacich môže zneužiť len ten, kto sa v nich vyzná a pozná jednotlivých súťažiacich," vysvetlila hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Či budúceho milionára chvíľkové odtajnenie údajov ohrozí, ukáže teda nakoniec čas.

Zatiaľ spokojných finalistov vyberali Mojsejovci počas štyroch kastingov. Keďže košickí boháči neboli stále spokojní, neočakávane do zatiaľ ešte utajených pravidiel zaradili jedno výberové kolo navyše. V Košiciach nakoniec excentrickí manželia od ľudí žiadali, aby ich posielali do riti. Kto sa na to však odváži v priamom prenose, uvidíme už čoskoro.

Najväčší škandál

Mojsejovci sa počas konkurzov záujemcom o dva milióny vôbec neukázali, vítali ich len figuríny. Všetky kastingy a ich účastníkov si boháči pozreli z pohodlia hotelových izieb.

Najväčší trapas

Druhá šanca, ktorú chceli dať po skončení všetkých kastingov Mojsejovci rodným Košičanom, sa skončila neúspešne. Napriek masívnej reklame prišlo pred košické divadlo asi 400 ľudí.

Najväčšia výzva

"Pošlite nás do riti," burcoval ľudí počas niektorých kastingov Braňo Mojsej. Odvážlivec, ktorý ich však odporučil rovno na psychiatriu, vzápätí vypadol.

Najzákladnejšie pravidlo

Všetky kastingy, na ktorých košickí boháči vyberali nádejných milionárov, sa niesli v duchu - jediným pravidlom je, že žiadne pravidlá nejestvujú.

Najväčšia obeť

Kvôli postupu do finále sa čakajovský starosta Oskar Bíro vzdal po jedenástich rokoch svojej funkcie. Len tak mu boli Mojsejovci ochotní dať šancu postúpiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu