Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Jacksonov dvojník už hrá v TV procese

Edward Moss televíznym divákom zahrá najlepšie pasáže z procesu storočia. Jeho podoba z originálnym Jackom je takmer dokonalá. Zobraziť galériu (7)
Edward Moss televíznym divákom zahrá najlepšie pasáže z procesu storočia. Jeho podoba z originálnym Jackom je takmer dokonalá.

SANTA MARIA - Michael Jackson (46) sa proti obvineniam zo sexuálneho obťažovania s najväčšou pravdepodobnosťou bude brániť sám. Túto možnosť počas druhého dňa procesu v utorok naznačil Jackov obhajca Thomas Mesereau.

Popový kráľ však zatiaľ v zozname predvolaných svedkov nefiguruje. Americká televízia E! Entertainment už začala s vysielaním 15-minútových hraných filmov, ktoré dokumentujú dianie v súdnej sieni.

Profesionálny imitátor Edward Moss si tak mohol vyskúšať, aké to je byť v koži Michaela Jacksona. Stačí poriadny nános mejkapu, upravený nos a hladké oholenie a z Mossa je takmer dokonalý Jackson. Televízia ponúka divákom 15-minútovú "telenovelu" o tom, čo zaujímavé sa na súde udialo. Právnici potom s moderátorom udalosti dňa na súde komentujú.

V skutočnej súdnej sieni v utorok vystúpil ako prvý svedok prípadu britský dokumentarista Martin Bashir, ktorého televízny dokument vlastne celý prípad odštartoval. Porotcovia si najskôr dokument Život s Michaelom Jacksonom pozreli a potom si vypočuli i Bashirovo svedectvo. Ten však odmietol odpovedať na otázky Jackovho obhajcu, za čo mu hrozí pokuta prípadne až väzenie.

Porotcovia si od Mesereaua ešte vypočuli, že vyšetrovatelia neobjavili na ranči Neverland žiadne stopy DNA, ktoré by potvrdili verziu o sexuálnom obťažovaní.

"Pán Jackson prizná, že z času na čas číta magazíny pre pánov. Ale určite ich neukazuje deťom," povedal Mesereau.

Ten tiež naznačil, že Jacko sa pred súdom bude hájiť osobne. Od obhajoby by to bol prekvapujúci ťah, pretože spevák zatiaľ v zozname svedkov nefiguruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu