Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Jánošíkova milenka: Vyskočia jej na premiére prsia?

Sarah Zoe Canner Zobraziť galériu (9)
Sarah Zoe Canner

BRATISLAVA – Vyzývavá! Presne taká chce byť americká herečka Sarah Zoe Canner (37) na dnešnej slovenskej premiére filmu Jánošík. Tmavovlásku sme nafotili v jednom z bratislavských butikov, kde si skúšala šaty na slávnostný večer. Ako vidno, na recepcii chce bezpochyby žiariť.

Američanka mala pred premiérou filmu požiadavku, že by chcela prísť na večierok v šatách od nejakého slovenského návrhára. Rozhodovala sa teda medzi tvorbou z dielne Borisa Hanečku alebo Slovenky žijúcej v Londýne Vlasty Coll.

A hoci ešte nemá definitívne jasno, ktorý model si oblečie, všetky odskúšané majú niečo spoločné: vyzývavo odhaľujúci dekolt. Ako vidno na našich záberoch, bude mať počas dnešného večera čo robiť, aby jej náhodou spod šiat niečo nevykuklo.

 
Sarah Zoe Canner v historickom veľkofilme stvárňuje úlohu Barbory – osudovej lásky Jánošíka. V snímke figuruje ako jediná americká herečka. Zaujímavé je, že sa naučila všetky texty v slovenskom jazyku.

Ako sa jej vo filme hralo? Nerobila jej problémy slovenčina? Nebojí sa, že na dnešnej recepcii odhalí viac, než by chcela? Pýtajte sa zvedavé otázky samotnej Sarah. Dnes o 14:00 totiž príde spolu s prekladateľom do topiek na online rozhovor!

Foto: paparaci.sk



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu