Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Bevelagua šokuje: Súťaž Muž roka bola zmanipulovaná! Zlyhala organizácia!

Václav Bevelagua Zobraziť galériu (4)
Václav Bevelagua

BRATISLAVA – Hodil vinu na usporiadateľa! Potom, čo sa začali šíriť informácie, že bývalý moderátor Václav Bevelagua (29) skončil v súťaži Muž roka na druhom mieste vďaka údajnému zmanipulovaniu výsledkov, sme sa spojili s bývalým pornohercom. Čo si o výsledkoch súťaže myslí?

V piatok večer sa v českom Náchodě konala súťaž o najkrajšieho Muža roka. Zúčastnil sa jej aj Václav Bevelagua, ktorý skončil v superfinále medzi trojkou najlepších - na druhom mieste. Po súťaži sa však topky.sk od niekoľkých slovenských aj českých porotcov dozvedeli, že boli z výsledkov šokovaní. Tvrdili, že súťaž je podľa nich zmanipulovaná, lebo za Vaša takmer nik nehlasoval.

Na margo toho sme oslovili Bevelaguu. Čo si o týchto rečiach myslí? Snažil sa výsledky zmanipulovať? „Počul som, že čo sa šíri, ale ja som sa naschvál s porotcami pred súťažou ani nesnažil stretnúť. Dokonca sme sa ani nerozprávali, aby nevznikli takéto reči. Navyše, porotcov bolo asi päťdesiat a domnienka, že som ich všetkých zmanipuloval, nie je na mieste. Ani ich nepoznám. Našiel by som tam možno päť známych tvárí. No ani oni by ma nevedeli dostať do finále. Ba čo viac, mal som tam celú radu tých, ktorí mi nepriali... Ale teraz sa už môžem domnievať i ja, že to bolo zmanipulované,“ tvrdil Václav a pokračoval: „Mali sme na sebe vraj iné čísla ako mali porotcovia v papieroch. Tak zrejme zlyhala organizácia. Mali tam mať notárku, aby to osvedčila. Ak to tak nebolo, tak je to vážny prečin. Ja vlastne týmto vyhlásením spochybňujem svoje druhé miesto. A je mi to hrozne ľúto. No po tom, čo sa stalo českému víťazovi Martinovi Zachovi, si na rovinu povedzme: ´Kiež by sa tento ročník radšej nekonal´.“

Bevelagua však počas finálového večera nezaujal iba touto kauzou, ale aj svojou voľnou disciplínou. Ako číslo si totiž zvolil moderátorský prednes, v ktorom si doberal minuloročného víťaza Martina Šmahela, čo podľa prítomných hostí vyznievalo trápne. „Neviem, či tam bolo niečo trápne, ale ja som sa tak necítil. Nezodpovedalo to skutočnosti. A voľná disciplína nebola až tak voľná. Za minútu sa toho veľa nedá povedať. A čo sa týka Šmahela, bola to sebairónia,“ povedal Bevelagua, ktorý sa pochválil, že ho čoskoro čaká oveľa dôležitejšia športová súťaž.

Počas večera sa okrem trapasu s hlasovaním stalo hneď niekoľko ďalších faux pas. Okrem zmenených čísel súťažiacich si moderátorka večera pomýlila viacero porotcov a mierne ich premenovala. Napríklad z Eriky Judínyovej urobila Editu. Pri vyhlasovaní českých výsledkov dokonca vyrazilo poistky a sálu "zaliala" tma. Nefungoval ani mikrofón, a tak sa muselo čakať dosť dlho, pokiaľ to opravia. Ani priestor na raut a párty nebol ideálny. Jednoducho sťažností na organizáciu bolo počuť z každej strany.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu