Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Muž roka: Bevelagua bol najtrápnejší, napriek tomu v prvej trojke! Porota: Bolo to zmanipulované!

Václav Bevelagua Zobraziť galériu (2)
Václav Bevelagua (Zdroj: Peter Frolo)

NÁCHOD – Vie si to evidentne zariadiť! Bývalý moderátor a pornoherec Václav Bevelagua (29) sa v piatok večer v českom Náchodě zúčastnil ako jeden z ôsmich slovenských finalistov súťaže Muž roka 2009. Napriek tomu, že patril evidentne k najslabším, prekvapujúco skončil v prvej trojke! Pre topky.sk však viacerí porotcovia tvrdili, že výsledky boli celkom iné.

Václav Bevalagua patril k najmedializovanejším finalistom súťaže, v ktorej sa volil najsympatickejší muž roka. A tak sa z rôznych strán niekoľko týždňov pred finále začalo šíriť, že práve on, by mal byť horúci kandidát na víťazstvo, a vraj má istú účasť v top trojke. 

Počas finálového večera, však Vašova prezentácia patrila podľa viacerých prítomných k tým najtrápnejším. Publikum takmer vôbec netlieskalo a viacerí porotcovia sa tvárili rozčarovane. Bevelagua si v „hodine dvanástej“ zmenil dokonca aj voľnú disciplínu s odôvodnením, že mu jeho číslo s ohňom organizátori nepovolili. A tak sa prezentoval tým, čím sa živil niekoľko rokov- „rečnením“. Nik však nečakal, že počas minúty, kedy mal odprezentovať čo dokáže, začne ohovárať minuloročného víťaza Martina Šmahela, ktorý kvôli nemu odmietol účasť na akcii. „My sa máme s Martinom Šmahelom tak radi, že čím sme od seba ďalej, tým sa viac milujeme. Ja idem čoskoro do Kanady, tak sa budeme mať ešte radšej,“ znela približne časť jeho slov, ktorými narážal na medializované články. V nich navzájom na seba obaja útočili.

Po prezentácii, by zrejme v sále málokto tipol, že Bevelagua ma vôbec nejakú šancu umiestniť sa v prvej trojke. No opak sa stal pravdou. A pri vyhlasovaní najlepších troch, padlo jeho meno. S údivom na seba pozerali viacerí prítomní. Topky.sk na margo toho medzi porotcami zisťovali, ako prebiehalo hlasovanie. Tí nás však svojim rozhorčením prekvapili. „Ako je možné, že Bevelagua bol v prvej trojke, keď mu nik z nás nedával vysoké známky. Dívali sme sa do papierov ostatným porotcom, slovenským aj českým, a tak isto sme sa s viacerými rozprávali, ale všetci mu dávali najnižšie známky. Však to bolo trápne. Bolo to určite zmanipulované. Však pri takej početnej porote sa výsledky ani neustriehnu,“ znelo z úst viacerých rozhorčených slovenských aj českých porotcov. Dokonca aj človek blízky organizátorovi, nám prezradil, že boli vyvíjané tlaky, aby sa s výsledkami niečo urobilo. To, či to naozaj tak bolo, sa už zrejme nedozvieme. Ostáva nám zrejme už iba zagratulovať k Vašovmu údajnému druhému miestu.

Druhé a tretie miesto sa verejne nevyhlasovalo. Táto informácia sa šírila na raute, ktorý sa konal po akcii.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu