Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Puškárová prehovorila o tehotenstve: Vieme, ako bude rodiť! Dočká sa Švajda dcéry?

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (2)
Zlatica Puškárová

BRATISLAVA - Teší sa zo svojho ešte nenarodeného pokladu! Moderátorku Zlaticu Puškárovú (31), ktorá so svojím priateľom Patrikom Švajdom (37) čaká ich prvé spoločné dieťa, sme nedávno stretli na prehliadke šperkov v istom bratislavskom podniku. Topky.sk pri tej príležitosti zisťovali, ako prežíva tehotenstvo a či už pozná pohlavie bábätka.

Na nedávnej prehliadke predvádzali luxusné šperky v istom bratislavskom podniku moderátorky slovenskej televízie. Špeciálnym hosťom bola najkrajšia žena sveta z roku 1997 Natália Kacinová. Akciu moderovala Zlatica Puškárová, ktorá v ten večer žiarila šťastím. Hoci bruško na nej nebolo takmer vôbec vidieť, zaujímalo nás, ako prežíva tehotenstvo a či už pozná pohlavie dieťatka.

„Máme sa dobre. Tehotenstvo je zatiaľ bezproblémové. Nemala som žiadne nevoľnosti. Nevieme zatiaľ čo to bude a nemáme vybraté ani mená,“ povedala plavovláska, ktorá netajila, že už nejaké tie detské vecičky obzerala. Žiadne však doposiaľ nekúpila. 

Vraj to však nie je kvôli tomu, že by bola poverčivá, ale preto, lebo nevie, či to bude chlapec alebo dievčatko. „Moja stará mama nám však už uštrikovala ponožtičky, takže to je prvá vec, ktorú máme,“ s úsmevom prezradila Zlatica, ktorá už má jasno v otázke pôrodu. „Ja chcem rodiť úplne prirodzene. Nič špeciálne okolo seba nechcem. V tomto som veľmi konzervatívna,“ netajila Puškárová, ktorá je približne v štvrtom mesiaci tehotenstva. Dieťatko by tak malo prísť na svet v januári budúceho roka.



Sledujte TOPKY TV: Zlatica Puškárová o tehotenstve.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu