Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vypočítavá Puškárová: Čaká dieťa a... už má prichystané aj svadobné šaty!

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda Zobraziť galériu (5)
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda

BRATISLAVA – Vie si to zariadiť! Moderátorka Zlatica Puškárová je momentálne v treťom mesiaci. Dieťa čaká s dlhoročným partnerom Patrikom Švajdom (37). Otehotnela krátko potom, čo ich vzťah sužovala v máji kríza kvôli údajnej nevere jej milenca s tanečníčkou Katarínou Štumpfovou (22). Ak to takto pôjde ďalej, plavovláska čoskoro poženie Švajdu pred oltár.

Otázka Zlaticinho vydaja nie je až taká nereálna. Koncom júna si na istej charitatívnej módnej prehliadke vydražila šaty, ktoré sa nápadne ponášali na svadobné. Keď sme zisťovali, prečo sa rozhodla práve pre tento model, odpovedala nám: „Tak aj preto, že som ich predvádzala ja. No najmä z dôvodu, že som chcela prispieť na dobrú vec. No podľa mňa nie sú svadobné. Dala som si na seba aj pár takých detailov, aby tak nevyzerali.“

Už v čase dražby však musela vedieť, že je tehotná. Ktovie, či si ich nezabezpečila so zámerom, aby sa už čoskoro postavila s Patrikom pred oltár. Veď rovnako, ako pár šokoval Zlaticiným tehotenstvom po deväťročnom vzťahu, môže dvojica prekvapiť aj ohlásením svadby. Keďže sa Patrik do spoločného potomstva nehrnul, no názor zmenil, možno prehodnotí aj svoj pohľad na otázku manželstva s Puškárovou. A z doterajšieho „Nie“ sa jej už raz rozvedený moderátor prisľúbi svojím „Áno“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu