Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná Puškárová: Vydupala si dieťa za Švajdovu údajnú neveru?

Patrik Švajda a Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (8)
Patrik Švajda a Zlatica Puškárová

BRATISLAVA – Radujú sa z bábätka! Moderátorský párik nášho šoubiznisu Patrik Švajda (37) a Zlatica Puškárová (32) včera topkám ako prvým potvrdil správu o tom, že spolu čakajú dieťa.

Zlatica Puškárová je približne v treťom mesiaci tehotenstva. V súvislosti s jej druhým stavom je však zaujímavé, že práve v máji – teda pred tromi mesiacmi, sužovala jej deväťročný vzťah s Patrikom kríza kvôli jeho údajnej nevere s tanečníčkou Katarínou Štumpfovou (23). Vynárajú sa teda špekulácie, že dala Zlatica markizákovi jasné podmienky pre ďalšie fungovanie ich partnerstva. Buď dieťa alebo spolu končia.

Ako totiž tvrdia ľudia z ich okolia, bolo by až príliš veľkou náhodou, že by po deväťročnom vzťahu otehotnela práve teraz – pár mesiacov po Švajdových údajných pletkách so Štumpfovou. Takúto teóriu však moderátor nepripúšťa. „My sme so Zlatkou krízu nemali. Môj medializovaný vzťah s Katarínou sa nezakladal na pravde,“ povedal topkám Patrik.

Keď sme ho následne informovali o spomínaných špekuláciách v jeho okolí, zasmial sa. „Sme spolu už dosť dlho. Pár rokov dozadu sme si povedali, že keď príde dieťa, tak sa tomu nebudeme brániť. Tehotenstvo nebolo plánované ani neplánované. Skrátka to prišlo a tešíme sa z toho. Keď si vyrátate, v ktorom je Zlatica mesiaci, tak sa to absolútne nezhoduje s nejakými žúrkami na byte Kataríny Štumpfovej,“ vyjadril sa Švajda, ktorý už má z predchádzajúceho manželstva dvoch synov – Patrika a Samka. Nechajme sa prekvapiť, či sa po Puškárovej tehotenstve pohrnie opäť pred oltár. Doteraz sa k tomu príliš nemal. Situácia sa však zmenila...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu