Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Zabudnite na J-Lo... Najväčší zadok narástol Kim Kardashian!

Zobraziť galériu (7)

LOS LANGELES - Jennifer Lopez (39), ktorú viac ako kariéra preslávilo jej oblé pozadie, by sa mala mať skutočne na pozore. Vietor z plachiet jej totiž pravdepodobne už čoskoro definitívne vyfúkne mladšia kolegyňa Kim Kardashian (28) - tá totiž svoj zadok úplne zbožňuje a vystrčí ho pri každej príležitosti!

Atraktívna tmavovláska svoje pozadie zviditeľnila na párty spoločnosti Pepsi, na ktorú dorazila aj so svojou sestrou Khloe. Téma večierka Svet na kolieskach pochádzala z osemdesiatych rokov a obe dievčatá sa na ňu patrične pripravili - v obtiahnutých legínach a dvojradových kolieskových korčuliach si užili kopec zábavy.

Kim pravdepodobne zistila, že jej mimoriadne zaguľatený zadoček je výborným produktom na trhu, z ktorého môže vytĺcť slušný balík peňazí. V poslednom čase mu totiž venuje až priveľkú pozornosť - otvorene hovorí o svojej celulitíde a dokonca sa nechala nahovoriť na uverejnenie neretušovaných fotografií v bikinách.

Viditeľnou zmenou prešiel aj šatník televíznej hviezdy - krátke "áčkové" sukne nahradili obtiahnuté nohavice. Dokonca aj na korčuliach sa Kim predvádzala v ligotavých legínach, ktoré opticky rozširujú. Pozadie si navyše prekryla priliehavým trikotom, čím popri štíhlych nohách a útlom páse vytvorila efekt superzadku. Treba uznať, že Kim okrem hollywoodskej krásky predstavuje aj veľmi schopnú podnikateľku, ktorá vie, ako sa predať.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu