Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Voštinár v Nebezpečnej misii: Sabotoval súperov, aby vyhral?!

Vlado Voštinár Zobraziť galériu (11)
Vlado Voštinár

BRATISLAVA/LEŠŤ – Nebezpečná misia pozná svojho víťaza! Vojenský výcvik najlepšie zvládol moderátor Vlado Voštinár (45). Jeho deti ho však podozrievajú zo sabotáže súperov. Ako to teda bolo?!

Skúšku odvahy vo vojenskom výcvikovom tábore najlepšie zložil Vlado Voštinár. Topky.sk boli zvedavé, čo bolo pre neho v rámci Nebezpečnej misie najťažšie, čo mu pomohlo k výhre a ako reagovali na jeho víťazstvo jeho najbližší.

„Najťažšie bolo nejesť, lebo toho tam bolo málo, a makať, lebo toho tam bolo veľa. Úplne najhoršie však boli posledné hodiny, posledná disciplína – to som išiel na taký dlh, na aký ešte nikdy nie,“ zveril sa nám obľúbený moderátor. Misiu totiž začínali najedení a oddýchnutí z domova, na konci už ale síl ubúdalo.

Čo nakoniec prispelo k Vladovmu víťazstvu? „Vôbec neviem, možno to bolo trochu o šťastí, že som bol možno niekde o krok skôr, ako moji súperi. Pri morseovke som ale napríklad urobil len o jednu chybu menej, ako vypadávajúci Janko Gordulič, a keby bola znovu takáto piplavá disciplína na čas, tak to zrejme nevyhrám,“ myslí si Voštinár. Jeho víťazstvo však zrejme záviselo aj na kondícii. Moderátor totiž už dlhé roky zaraďuje medzi svoje aktivity aj šport.

Ako sme sa však dozvedeli, nikto z jeho známych o jeho víťazstve ešte včera netušil. „Podľa zmluvy som to nesmel prezradiť. Jedine moja manželka to vie a deti to tiež zo mňa vytiahli,“ priznal moderátor. Prezradil nám aj zaujímavú reakciu jeho detí. „Pýtali sa ma, či som tam ostatným niečo sypal do čaju,“ so smiechom povedal na záver Voštinár.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu