Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Playmate Mináriková: Janka, veď ty nie si žiadna celebrita!

Jana Mináriková Zobraziť galériu (21)
Jana Mináriková

BRATISLAVA/LEŠŤ – Natreli jej to! Janka Mináriková (26) musela v Nebezpečnej misii na Jojke prehltnúť horkú pilulku. Štáb ju totiž nezaradil medzi celebrity, ale k civilistom. Ani komentáre Miša Hudáka ju nijako nešetrili. Janka sa však, ako vždy, dokázala strápniť aj sama.

V pondelok na obrazovkách televízie Joj odštartovala prvá časť Nebezpečnej misie. Celebrity a vybraní civilisti v tomto programe prechádzajú tvrdým vojenským výcvikom. Topky.sk si všímali najmä playmate Janku Minárikovú.

Jojka dala Janke dosť priamo najavo, že ju za celebritu nepovažuje. Po úvodnom predstavení hviezd, ako sú Viki Ráková, Peter Batthyány či Erika Barkolová, nasledovalo predstavenie „obyčajných“ ľudí. „Typickými predstaviteľmi civilistov sú playmate Janka Mináriková, novinár Peter Hupka, starosta MIlan Panáček a fitneska Martina Horňáková,“ zaznelo v komentári. Asi tvrdá rana pre blond playmate.

No sprievodný hlas Miša Hudáka jej naložil ešte viac. „Vojak Mináriková sa na misiu pripravovala pri tyči, preto dokáže aj o polnoci urobiť špagát či dať si nohu za hlavu,“ zahlásil vetu, pri ktorej sa určite nejeden divák pousmial.

No úsmev určite vyvolalo aj Jankino tvrdenie po prvej disciplíne – prekážkovej dráhe. „Viacej som rozmýšľala, ako makala,“ vyhlásila playmate, ktorá je preslávená práve svojimi prostoduchými výrokmi. A na záver prezradila aj jednu „pikošku“. „Aj som si cvrkla,“ oboznámila divákov s informáciou, bez ktorej by zrejme nikto nezaspal. Nuž, držme Janke palce, nech nás v Nebezpečnej misii baví čo najdlhšie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu