Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Nebezpečná misia: Zranená vojačka a svadba!

Martina Horňáková. Zobraziť galériu (26)
Martina Horňáková.

BRATISLAVA/LEŠŤ – Nebezpečná misia bola krátka, ale intenzívna zaberačka. Dokonca počas nej došlo aj k zraneniu. Civilistka Martina Horňáková si totiž rozbila hlavu. Ani to však nezabránilo svadbe!

Už dnes sa všetci dozvieme, kto vydržal armádny výcvik. Jana Mináriková a Ján Gordulič boli už vyradení. Peter Batthyány sa „odstrelil“ sám po teroristickom výsluchu, kedy vraj nemohol vydržať zarezávajúce sa putá na svojich rukách. No v hre sú stále krehké ženy, napríklad Viki Ráková či Veronika Paulovičová.

Včera sme mohli vidieť, že vypadla fitneska Martina Horňáková. Dá sa povedať, že práve Martina zažila na misii tú najhoršiu situáciu. Narazila totiž do hory betónu nad svojou hlavou a okamžite začala krvácať. Našťastie, všetko dobre dopadlo a pár dní po nakrúcaní sa dokonca vydala. „Martina si pri ošetrovaní rany nechcela dať oholiť hlavu. Chcela byť na svadbe krásna,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Fitneska teda Nebezpečnú misiu nevyhrala. Kto to zvládol najlepšie? Uvidíte dnes na Jojke.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu