Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sharon Stone bez mejkapu: Vyziabnutá starena s vypálenými okuliarami!

Sharon Stone Zobraziť galériu (8)
Sharon Stone

LOS ANGELES - Zmenená na nepoznanie! Americká herečka Sharon Stone (51) túto letnú sezónu pri opaľovaní šliapla poriadne vedľa. Jej najnovšie zábery sú totiž jasným dôkazom toho, že aj zo sexi sirény sa môže razom stať vychudnutá stará žena s otrasnou pleťou!

Hoci na obálke magazínov ešte stále bez ostychu ukazuje prsia, v losangelskych uliciach by ste ju s najväčšou pravdepodobnosťou ani nespoznali. Sharon si začiatkom týždňa vyrazila na večeru do reštaurácie Mr Chow v Beverly Hills, pričom okoloidúci len prekvapene dvíhali obočie -  jej celkový zovňajšok nemohol pôsobiť katastrofálnejším dojmom.

 

Hollywoodska hviezda si tohtoročnú dovolenku zrejme skutočne vychutnala, no pri slnení zabudla na to, že okuliare na nose jej okolo očí zanechajú nepekné bledé kruhy. Nadmerné množstvo slnečných lúčov navyše dali zabrať aj zrelej pleti - bez mejkapu jej tvár momentálne "zdobia" už iba výrazné vrásky.

 

Viac ako samotnou zostarnutou pokožkou však herečka šokovala extra štíhlou figúrou, ktorú navyše zahalila do absolútne nevhodného outfitu. Sharon svoje tenké nohy predvádzala v úzkych bielych nohaviciach, ku ktorým zvolila predĺžený lososový top s množstvom flitrov a s uväzovaním okolo krku. Aby však v takejto módnej kombinácii vyzerala šik, musela by mať aspoň o polovicu menej rokov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu