Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Plochá Keira Knihgtley: Z večera do rána jej narástli prsia!

Keira Knightley Zobraziť galériu (8)
Keira Knightley

LONDÝN - Nič nie je nemožné! Britská kráska, známa svojím chlapčenským hrudníkom, sa v novej reklamnej kampani podujala na odvážny krok - vyzliekla sa. Hoci mnohí fanúšikovia by pod jej košeľou očakávali doslova lentilky, Keira Knightley (24) sa pýši okrúhlymi prsiami!

Hviezda trilógie Piráti z Karibiku obnažila vrchnú polovicu tela v reklame na parfum Coco Mademoiselle značky Chanel. Tvorcovia kampane neponechali nič na náhodu a na zábere potenciálnemu zákazníkovi naservírovali hneď tri dominanty - flakón, bezchybnú tvár a takmer nahý prsník s prekvapujúcim objemom. Keira má totiž takmer vyzlečenú bielu blúzku a hrudník jej "zakrývajú" iba čierne traky nohavíc.

Už na prvý pohľad je aj laickému oku jasné, že reklamná fotografia prešla výraznou úpravou v grafickom programe. To pre denník Daily Mail potvrdil expert na retušovanie Chris Bickmore. Podľa jeho slov má herečka evidentne vyretušovanú tvár, pretože na nej niet najmenšej stopy po líniách či drobných vráskach. Keira má takisto žiarivejšie očné bielka a viditeľná zmena sa dotkla aj hrudníka: "Na jej prsiach sú pridané tiene kvôli okrúhlejšiemu efektu a pikantnejšiemu dojmu. Takisto bola zväčšená ich veľkosť."

Herecká hviezda sa so zväčšením svojich ženských tvarov nestretla prvýkrát. Už v roku 2004 boli jej plagáty k filmu Kráľ Artuš v Amerike digitálne upravené, a to aj napriek tomu, že v Británii na originál nikto nesiahal. Vtedy však Keira v médiách ešte penila od zlosti a bránila svoju prirodzenosť. Ako sa zdá, po piatich rokoch zmenila názor a nechala si zaň dobre zaplatiť. Alebo len konečne dospela?

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu