Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z Barkolovej šedá myš?! Takto vyzerá bez make-upu!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (2)
Erika Barkolová

BRATISLAVA - Nenamaľovaná na verejnosti! Jojkárska moderátorka Erika Barkolová (31) sa na nedávnom koncerte Madonny v Prahe promenádovala v dave bez make-upu. Na sebe mala sivé tričko, a tak chvíľami pripomínala šedú myšku.

Erika Brakolová je jedna z mála našich známych osobností, ktorá nemá problém vyjsť do ulíc nenalíčená. Bez make-up ste ju mohli stretnúť aj na nedávnom pražskom koncerte Madonny, kde sa vybrala spolu s priateľom Radom a kamarátmi. Ako sa zdá, v súkromí si na šminky vôbec nepotrpí a nemá problém sa tak ukázať ani medzi ľuďmi. A veru, nebyť toho nudného trička, šedá myš by z nej rozhodne nebola. Na sympatickú plavovlásku sa dá pozrieť aj keď je bez make-upu, čo je mnohé ženy zo šoubiznisu môžu len závidieť.

Topky.sk sa jej preto spýtali, či v súkromí používa make-up. „Úplne najradšej chodím nenalíčená. Make-up musím používať najmä pred kamerou, ale keď donakrúcam, tak si ho hneď dávam dolu. Aj na koncerty, ako ten v Prahe, a iné súkromné akcie chodím najradšej nenamaľovaná. Bola som milo prekvapená, že aj bez make-up ma tu spoznávali ľudia,“ prezradila sexi plavovláska, ktorá si myslí, že nenalíčená je úplne iná. Pre topky.sk dokonca moderátorka prezradila, že cestou na koncert stretla a aj dvojnásobného majstra sveta vo Formule 1 Mika Häkkinena. A aký bývalý fínsky pretekár v skutočnosti je? „Bol strašne opálený. Asi sa vrátil z dovolenky,“ skonštatovala Barkolová, ktorá blondiaka stretla v pražskom metre, no žiaľ nestihla si ho ani odfotiť. „Bolo tam strašne veľa ľudí. Všetci išli metrom na koncert. Kým sme si uvedomili, kto to je, bolo už aj neskoro,“ priznala jojkárka, ktorej sa koncert Madonny páčil. „ Šou bola skvelá, nadupaná hudba, aj keď ona nespievala práve najlepšie. Ale vie sa predať,“ dodala Erika.

FOTO: Erika Barkolová s priateľom Radom a kamarátmi sa na koncert Madonny vybrala bez make-upu.

Z Barkolovej šedá myš?!
Zobraziť galériu (2)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu