Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Judínyová má celé telo dohneda: Opaľuje sa hore bez?

Erika Judínyová Zobraziť galériu (5)
Erika Judínyová

BRATISLAVA – Zvodkyňa! Moderátorka Erika Judínyová (37) nosí vždy sexi outfity, ktoré dokonca trochu odhaľujú aj jej prsia. Topky.sk si všimli, že v takomto oblečení ukazuje dokonale opálené telo bez bielych miest. Znamená to, že sa známa televízna tvár opaľuje hore bez?

Vždy sexi! Taká je myšlienka outfitov, ktoré si Erika Judínyová vyberá na spoločenské akcie. A tak sa niekedy stane, že z moderátorkinho tela je zahalené len to najnutnejšie. Na rozdiel od mnohých dievčat v bratislavských uliciach však na Erike nevidno žiadne neopálené miesta.

Znamená to, že táto odporkyňa podprseniek je rovnako nekompromisná aj k vrchnému dielu plaviek a opaľuje sa bez neho? „Ja sa tento rok opaľujem v soláriu. Smotánku sme vyrábali celé leto, preto som ešte nestihla nejakú súvislú dovolenku,“ povedala nám Erika.

Zdá sa, že pre krásu je blondínka ochotná urobiť takmer všetko a od solárií ju neodradili ani najnovšie správy o ich veľkej škodlivosti. „Chodím tam raz, dvakrát týždenne,“ priznala moderátorka. Erika, pozor na to!

 

Sledujte TopkyTV: Erika Judínyová prezrádza, ako sa opaľuje.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu