Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi polonahé telo Barkolovej: Takto provokovala turistov!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (3)
Erika Barkolová

BRATISLAVA – Nemá sa veru za čo hanbiť. Moderátorka Erika Barkolová (31) nedávno svoje vyšportované polonahé telo predviedla aj na francúzskej pláži. A turisti sa mali veru na čo pozerať.

Jojkárska plavovláska Erika Barkolová sa nedávno vrátila z dovolenky, ktorú si poriadne užila. A zrejme nie len ona. Svojím vyšportovaným sexi telom bezpochyby zaujala aj nejedného mužského turistu. Niet sa čomu čudovať, veď jej figúru dokonca nedávno ocenila aj porota vo fitnes súťaži, kde moderátorka skončila na treťom mieste.

Na dovolenku sa dokonca vybrala aj bez priateľa Rada, ktorý pre pracovné povinnosti nemohol ísť s ňou. Dni plné oddychu si tak užívala v spoločnosti ďalších troch žien. „Bola som s maminou a dcérami,“ povedala kráska, ktorá tam stretla aj skvelú partiu ďalších žien. „Zoznámila som sa tam aj s fantastickými ľuďmi z Nitry,“ netajila blondínka. Dámy, v plavkách vyzerali očarujúco, a tak ich určite neobišli lačné pohľady prítomných plážových pánov.

Barkolová nám tiež priznala, že na azúrové pobrežie vraj nechodí veľa Slovákov. „Stretla som tam väčšinou Francúzov, Nemcov a Holanďanov,“ povedala moderátorka, ktorú na dovolenke vraj prekvapili najmä podstatne vyššie ceny ako u nás.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu