Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Barkolová si nedá pokoj: Hazarduje so zdravím!

Erika Barkolová s rodinou Zobraziť galériu (2)
Erika Barkolová s rodinou

BRATISLAVA – Keď si niečo zmyslí, musí to mať! Jojkárska moderátorka Erika Barkolová (31) len nedávno stála týždeň pre kamerou vo vysokých horúčkach a topky.sk zistili, že svoje zdravie nešetrila ani počas nedávnej dovolenky.

Pred pár dňami sa populárna jojkárka Erika Barkolová vrátila z dovolenky, na ktorú sa vybrala po hektickom pracovnom týždni, keby bojovala s chorobou. A dokonca musela vysielať aj napriek tomu, že ju trápili vysoké horúčky. V Jojke za ňu vtedy nemali náhradu. Vyšportovaná kráska sa tak rozhodla ísť zregenerovať a nabrať sily na Francúzsku riviéru.

Topky.sk preto zisťovali, ako bolo na dovolenke. „Bolo úžasne. Iba prvé dva dni bolo neskutočne studené more. Malo iba 16 stupňov, ale vliezli sme doň aspoň na pár sekúnd,“ priznala Barkolová, ktorá aj napriek nedávnej chorobe zariskovala a otestovala svoj imunitný systém. Ten ju našťastie tentokrát nezradil, a tak si plavovláska mohla vychutnať babskú jazdu s maminou a dvoma dcérami.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu