Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Túžite po veľkých prsiach? Vymodlite si ich ako obdarená Katy Perry!

Katy Perry Zobraziť galériu (8)
Katy Perry

LOS ANGELES - Za dobre vyvinutým ženským hrudníkom nemusí vždy stáť len ruka plastického chirurga či genetická výbava. Katy Perry (24) objem svojho poprsia už v útlom veku vložila do rúk Božích a neľutuje - modlitby boli vyslyšané, vnady sú podľa jej predstáv!

Katy je jedna z mála amerických speváčok, ktoré sa popri sexi figúre môžu pýšiť aj bujným výstrihom bez toho, aby liezli chirurgovi pod skalpel a míňali tisíce dolárov. Ako tvrdí samotná hviezda, ide to aj zadarmo - stačí si už detstva drať jazyk a kolená!

"Pamätám si skutočne živo, ako som v deviatich rokoch kľačala pri posteli, hovorila svoje modlitby a žiadala Boha, aby mi dal také veľké prsia, že keď si ľahnem na chrbát, nedovodím si na chodidlá," prezradila hudobná hviezda v denníku The Sun. Hoci jej zbožné želanie bolo "tam hore" nakoniec odklepnuté a Katy žiari spokojnosťou, s objemným hrudníkom jej pribudlo aj zopár pozoruhodných starostí.

Keďže veľké prsia sú náchylnejšie na pikantné faux-pas, predtým ako speváčka vyjde medzi ľudí, poriadne sa zapotí. Doslova. "Predtým ako idem na pódium alebo niekam, kde je veľa novinárov, v kompletnom oblečení skáčem desať minút na švihadle." Nuž, ak po tomto výkone nie si mokrá ako myš a zrelá na výmenu outfitu, klobúk dole, Katy!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu