Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Čobejová sa necháva po pôrode vylepšiť: Podstúpila plastiku!

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (6)
Michaela Čobejová

BRATISLAVA – Vylepšuje, čo sa dá! Herečka a čerstvá mamička štvormesačnej Táničky Michaela Čobejová (38) sa po pôrode dáva „do poriadku“. Najskôr zhadzovala nadbytočné kilogramy a potom uvažovala nad plastikou pŕs. Nakoniec však podstúpila iný chirurgický zákrok.

Sympatická herečka, známa najmä zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, na sebe už mesiace tvrdo pracuje. Keďže počas tehotenstva pribrala 17 kíl, snažila sa čo najskôr získať pôvodnú postavu, akú mala pred tehotenstvom. V záujme zdokonaľovania svojich kriviek dokonca nedávno prezradila, že rozmýšľa aj nad plastikou pŕs.

„Som zmierená so svojimi prsiami. No zásadne nie som proti plastickým operáciám a rozmýšľala som nad tým. Veď prečo nie? Sama som zatiaľ žiadnu plastiku nepodstúpila. Teda okrem liposukcie, kedy mi robili korekciu jazvy po slepom čreve. Veľmi mi to pomohlo,“ priznala nedávno pre topky.sk herečka.

Teraz je však už všetko inak. Pred pár dňami si totiž plavovláska nechala upraviť padnuté viečka pomocou zákroku plastického chirurga.  „Pred piatimi rokmi vyzerali úplne inak. Ide to s vekom a tou gravitáciou. To je taký zákrok, ktorý je naozaj minimálny, ale s veľkým efektom,“ priznala v jojkárskej relácii Promi noviny herečka, ktorá vraj nemala pred operáciou vôbec strach. „Nedala by som si spraviť niečo, čo mení dispozície tváre. Podstatné je, aby človek vyzeral prirodzene,“ uzavrela Čobejová.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu