Piatok14. jún 2024, meniny má Vasil, zajtra Vít

Čobejovej smútok: Jej bábätko je vážne choré!

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (11)
Michaela Čobejová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Má to ťažké! Začiatkom apríla sa herečka Michaela Čobejová (38) stala mamou svojej druhej dcérky Táničky. Momentálne však nemá príliš radostné obdobie. Čo trápi ju a jej malú ratolesť?

Tánička Čobejová je na svete len jedenásť týždňov a už s ňou majú jej rodičia Michaela a Ivan poriadne veľké problémy. Toto malé bábätko totiž vážne ochorelo. „Tánička má črevnú chrípku,“ smutne nám povedala Michaela Čobejová.

Ako sa píše v odbornej zdravotníckej literatúre, pre dieťatko do dvoch rokov môže byť takéto ochorenie vážnou hrozbou, aj keď trvá zväčša len týždeň. Hnačky totiž malé bábätko rýchlo odvodňujú a dehydratácia môže poškodiť aj orgány. Lekári v týchto prípadoch varujú, že ihneď, ako má dieťa takéto príznaky, treba vyhľadať zdravotnícku pomoc. Dokonca aj v noci. Určite netreba čakať do rána. Ako sa ďalej píše, rodičia musia dbať hlavne na to, aby ich dieťatko dostávalo dostatok tekutín.

Zvláštnou zhodou náhod sa táto komplikácia prihodila v čase, keď sa Michaela stala ambasádorkou projektu, ktorý zaisťuje pitnú vodu pre deti v Afrike. „Teraz som si uvedomila, ako sme na tom na Slovensku dobre. Máme po ruke lekárov, lieky, vodu,“ povedala nám na tlačovej konferencii herečka, čím reagovala aj na aktuálne ochorenie svojej najmladšej dcéry, kedy bola rada, že jej môžu zdravotníci poskytnúť okamžitú pomoc.

O tom, že na spomínanej tlačovej konferencii nebola Michaela Čobejová vo svojej koži, svedčí aj fakt, že vždy, keď mohla, telefonicky preverovala Táničkin aktuálny zdravotný stav u svojho manžela. Ten sa totiž staral o malú ratolesť počas Michaelinej neprítomnosti.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu