Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Beyoncé Knowles: Naplnený osud?

 Beyoncé Knowles Zobraziť galériu (22)
Beyoncé Knowles

NEW YORK - Najnovší album skupiny Destiny`s Child bude možno posledným nosičom, ktorý toto americké dievčenské trio spolu nahralo. Hovorí to jeho najznámejšia tvár Beyoncé Knowles (23). Album má veľavravné meno: Destiny Fullfiled (Osud sa naplnil).

"Do piatich rokov možno vydáme ešte jeden album, a možno ani nie," cituje server Anonova sexi speváčku, ktorá urobila úspešnú sólo kariéru.

Pripúšťa, že so svojimi partnerkami Kelly Rowland and Michelle William sa možno ešte dakedy zídu, ale ako štyridsaťročné vraj predsa nebudú môcť spievať to, čo spievajú teraz. Hoci Beyoncé prezrádza, že pri nahrávaní tohto albumu sa dievčatá dobre bavili a cítili sa "ako keď sa človek vráti domov", už robí ďalšie kroky v budovaní samostatnej kariéry.

Podľa agentúry AP práve podpísala zmluvu s firmou Tarrant Apparel Group. Mala by pre ňu navrhovať vlastnú módnu kolekciu Dereon. Nazvala ju tak podľa svojej starej mamy Agnes Dereon, ktorá si na živobytie zarábala ako krajčírka. Na mólach sa návrhy Destiny objavia už na jeseň. Predvedie ich sama zvodná autorka?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu