Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Beyoncé Knowles sa stala tetou

Beyoncé Knowles Zobraziť galériu (16)
Beyoncé Knowles

LOS ANGELES - Speváčka Beyoncé Knowles sa rozplýva od šťastia. Vo svojich 23 rokoch, čo je na šoubiznis neobvyklé, sa stala tetou.

Jej 18-ročnej sestre Solange sa totiž narodil chlapček. Beyoncé je taká hrdá, že porušila zásadu čo najmenej komunikovať s médiami a osobne to v televízii oznámila svetu.

"Mojej sestre sa pred štyrmi dňami narodilo bábätko," povedala rozžiarená Beyoncé pred kamerami televízie E!. "Z nového daru života sú rovnako nadšení všetci Knowlesovci," dodáva manažér oboch sestier-speváčok.

Chlapček sa po otcovi volá Daniel Julez J. Smith a svetlo sveta uzrel v nemocnici v kalifornskom Los Angeles. Je to prvé dieťa speváčky Solange a jej manžela, futbalistu Daniela Smitha.

Šťastní rodičia, ktorí sa vzali vo februári tohto roku, nechceli prezradiť, či písmeno J. v mene ich prvorodeného syna znamená junior (mladší). Sestry Knowlesové vyrastali v láske, majú sa veľmi rady a fanúšikovia oboch speváčok sa pýtajú, čo asi Beyoncé synovcovi daruje. Peniaze pre ňu nie sú problémom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu