Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrat v mileneckej afére exministra Fedora: Na verejnosti sa ukázal s manželkou!

Manželia Fedorovci sa po prevalení aféry spolu ukázali na verejnosti. Zobraziť galériu (10)
Manželia Fedorovci sa po prevalení aféry spolu ukázali na verejnosti. (Zdroj: Ján Zemiar, Topky)

BRATISLAVA – Len pár týždňov po prevalení romániku bývalého ministra obrany Martina Fedora s neznámou brunetkou je zrejme všetko inak! Na Krištáľovom krídle sa totiž ukázal so svojou manželkou, ktorá rozdávala úsmevy na všetky strany!


Do redakcie nám pred časom prišli fotografie, na ktorých anonym zachytil exministra Fedora v spoločnosti mladej ženy v jednej z pražských reštaurácií. Ich vzájomná náklonnosť zo záberov priam sršala. Podľa nášho zdroja pomer medzi Fedorom a neznámou tmavovláskou trval už rok a spoločne si mali zariaďovať byt v Prahe. Brunetka má byť bývalou modelkou z Francúzka alebo Talianska a je údajne tehotná.

Fedorova aférka s neznámou brunetkou mala trvať rok.
Zobraziť galériu (10)
Fedorova aférka s neznámou brunetkou mala trvať rok.  (Zdroj: archív)


Zdá sa však, že exminister sa po prevalení aféry rozhodol sekať dobrotu a pošramotený vzťah s manželkou Michaelou sa snaží dať do poriadku. Minulý víkend sa s ňou ukázal v Slovenskom národnom divadle, kam prišli na odovzdávanie ocenení Krištáľové krídlo za rok 2012.

Po smútku či hneve nebolo na tvárach manželov ani stopy. Michaela sa uvoľnene usmievala, držala svojho muža za ruku a zapózovala aj nášmu fotografovi. Spoločné voľno, o ktoré Fedor podľa nášho zdroja z SDKÚ v strane požiadal, páru zjavne prospelo.

Fedorovci prišli na Krištáľové krídlo ruka v ruke.
Zobraziť galériu (10)
Fedorovci prišli na Krištáľové krídlo ruka v ruke.  (Zdroj: Jan Zemiar)


Zostáva však záhadou, ako to napokon dopadne s mladou brunetkou v Prahe. Na naše telefonáty s touto otázkou totiž exminister a poslanec SDKÚ nereagoval.

Fedorovci sú manželmi od mája 2006, keď si v rímskokatolíckom kostole v Trenčianskych Tepliciach 32-ročný Martin Fedor vzal za ženu Michaelu Matiašovičovú, ktorá je od neho o osem rokov mladšia. "Chceme byť spolu a dúfam, že nám to vydrží. Manželku som si zobral preto, lebo ju milujem," povedal vtedy čerstvý ženáč. Spolu majú dve dcérky, Lauru (5) a Nelu (4).

Martin Fedor s rodinou v čase, keď ich problémy obchádzali.
Zobraziť galériu (10)
Martin Fedor s rodinou v čase, keď ich problémy obchádzali.  (Zdroj: archív)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu