Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Šokujúce zábery: Patrick Swayze vďaka marihuane konečne pribral!

Patrick Swayze Zobraziť galériu (7)
Patrick Swayze

LOS ANGELES - Keď sa Patrick Swayze (56) pred časom objavil na verejnosti vychudnutý na 48 kíl, mnohí považovali jeho dni za zrátané. Napriek tomu, že neprestal fajčiť, zdravotný stav sa mu nečakane zlepšil - vďaka pravidelným dávkam marihuany!

Hviezda filmu Hriešny tanec bojuje s agresívnou rakovinou pankreasu už rok a pol. Odvtedy si prešiel doslova peklom a v médiách ho dokonca pochovali za živa. Patrick svoj zápas so smrťou však ani na okamih nevzdal, vďaka čomu jeho snaha priniesla prvé ovocie. Fajčením marihuany konečne troška pribral a údajne sa cíti oveľa normálnejšie než v posledných náročných mesiacoch.

"Patrick výrazne schudol, pretože nedokázal v sebe udržať jedlo. Bol taký slabý, že mu museli pomáhať chodiť," prezradil hercov známy magazínu National Enquirer. Ten zároveň popísal pozitívny vplyv alternatívnej liečebnej metódy, ktorou je pravidelné fajčenie marihuany. Herecká hviezda totiž pri chemoterapii trpí nepríjemnými vedľajšími účinkami, ako je nevoľnosť, nespavosť, či úzkosť. Práve tie vraj dokážu stlmiť jointy, ktoré si Patrick dopraje s bratom Donniem takmer každý deň.

K priaznivým účinkom spomínanej mäkkej drogy sa vyjadril i kalifornský praktický lekár pre dospelých Ron Kennedy: "Marihuana pôsobí extrémne dobre u mnohých pacientov s rakovinou. Pomáha im uľavovať od nevoľnosti z chemoterapie a môže zmierňovať anorexiu alebo nechutenstvo."


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu