Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Chudák Swayze: Najprv rakovina, teraz aj infarkt!

Patrick Swayze Zobraziť galériu (3)
Patrick Swayze

LOS ANGELES - Hoci sa hovorilo o zlepšujúcom sa zdravotnom stave hereckej hviezdy, Patrickovi (56) šťastie evidentne nepraje. Pri lekárskej prehliadke mu doktori povedali nelichotivú správu. Jeho srdce už prežilo infarkt.

V posledných týždňoch sa hlavný hrdina Hriešneho tanca objavil niekoľkokrát na verejnosti. O vážnosti choroby síce nasvedčovali hadičky na jeho hrudi, no herec vyzeral byť pribratejší a zdravší. Spokojne si vychutnával cigaretku ako jednu zo svojich neodolateľných nerestí, ktorej sa aj napriek mnohým námietkam blízkych, rodiny či lekárov nedokázal vzdať.

Na svoje čiastočné srdcové zlyhanie bol herec upozornený pri rutinnom vyšetrení: „Po tom, ako mu to doktor povedal, ostal Patrick úplne meravý.“ Je dosť pravdepodobné, že negatívne účinky ohrozujúce srdcový sval so sebou priniesla práve liečba rakoviny.

„Vedel, že sa z rakoviny už nikdy nevylieči, no bol povzbudený výsledkami, aké dosahovala jeho liečba,“ uvádza zdroj pre National Enquier.

Patrick vraj mával časté pálčivé bolesti, no vždy ich pripisoval rakovine pankreasu, či následkom jej liečby. Nikdy ani len netušil, že by to mohol byť infarkt.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu