Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozzúrený Swayze: Tu máte dôkaz, že som živý! Nepochovávajte ma!

Patrick Swayze s manželkou Zobraziť galériu (5)
Patrick Swayze s manželkou

LOS ANGELES - Lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť! Rakovinou skúšaný Patrick Swayze (56) bol falošnými správami o svojej smrti taký pobúrený, že na internete uverejnil jednu z čerstvých fotografií. Herec na nej nielenže prekypuje životom, ale vyzerá dokonca šťastne - pokrytcom preto odkazuje: Nepochovávajte ma!

Šokujúcu informáciu o tom, že hviezda filmu Hriešny tanec prehrala svoj 18-mesačný boj s rakovinou, v utorok ráno priniesla floridská rádiostanica Kiss FM. Hoci Patrick na tento nemiestny podvod okamžite zareagoval a prostredníctvom hovorkyne správy o svojej smrti poprel, rozhodol sa za týmto incidentom urobiť hrubú čiaru v podobe nespochybniteľného dôkazu.

Legendárny tanečník sa svojim fanúšikom na webe ukázal ako odvážny fešák s úsmevom na perách, ktorý sa ešte rozhodne nechystá zomrieť. Na fotografii pochádzajúcej z ranča v Novom Mexiku si Patrick zapózoval so svojou manželkou Lisou Niemi a s ich dvomi domácimi miláčikmi.

Hollywoodsky herec momentálne pripravuje knihu, ktorá by sa na pulty kníhkupectiev mala dostať už na jeseň. Prostredníctvom nej sa chce s verejnosťou podeliť o svoj "boj proti diagnóze štvrtého štádia rakoviny pankreasu, vďaka ktorému nazbieral múdrosť a rozhodne zostal optimistickým". Pozadie príbehu svojím pohľadom obohatí aj Patrickova manželka, s ktorou zdieľa každodenný život už viac ako tridsať rokov.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu