Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mamba provokovala na pláži: Z minisukne jej vykukol zadoček a nohavičky!

Dáša Mamba Šarközyová Zobraziť galériu (11)
Dáša Mamba Šarközyová

BRATISLAVA – Aj pri športe sa snaží byť sexi! Mladá speváčka Dáša Mamba Šarközyová (20) sa pred pár dňami objavila na pláži v ultra krátkej minisukni, z ktorej jej nevykúkal iba zadoček, ale aj nohavičky. A v tomto outfite sa dokonca rozhodla hrať plážový volejbal.

Muzikálova herečka, ktorá sa zviditeľnila speváckou šou Slovensko Hľadá Superstar 3, sa nedávno poriadne vyváľala v piesku. Spolu s ďalšími známymi tvárami, ktoré majú športového ducha, si to nedávno rozdala na prvom ročníku Magio turnaja v plážovom volejbale.

Topky.sk však zaujal najmä jej športový outfit. Sexi čierna minisukňa odhalila jej schudnutý zadoček. „Každý mi hovorí, že som schudla, ale mne sa to nejako nezdá. Necítim to na sebe a už vôbec sa nevážim, takže ťažko povedať. Ale asi na tom bude niečo pravdy,“ povedala Šarközyová, ktorá nám aj vysvetlila, prečo si zvolila práve toto oblečenie. „To bola sukňa, ktorá má prišité kraťasy, cez ktoré mi nie je hocičo vidieť. Len v sukničke by som nešla hrať. A kraťasy nemám rada, lebo to všade tlačí,“ tvrdila Mamba, ktorá si hru poriadne užila. „Dobre sa mi hralo, aj keď naposledy som hrala asi na strednej škole, neviem hrať dobre volejbal,“ priznala speváčka, ktorá sa neskôr odhodlala a vyzliekla sa aj do plaviek.

 

Sledujte TopkyTV: Takto to vyzeralo na volejbalovom turnaji.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu