Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Verešová chce za rozhovor 15-tisíc Sk!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (18)
Andrea Verešová

BRATISLAVA - Modelke Andrei Verešovej (25) sa zo slávy zatočila hlava! Za jeden asi 10-minútový rozhovor v Raňajojkách TV JOJ si vypýtala 15-tisíc korún! Za jednu minútu interview teda chcela zinkasovať pätnásť stoviek. Chamtivej brunetke vedenie "Kňažkovej televízie odkázalo: Andrea, na taký honorár zabudni!"

Bývalá kráľovná krásy si okrem šialeného honoráru vyžiadala aj prepravu lietadlom. Z Prahy, kde teraz žije, si rezervovala spiatočnú letenku za 15-tisíc. Pravdepodobne sa jej málila doprava jojkárskym autom. Z rozhovoru v TV JOJ napokon práve pre "prachy" nič nebolo!

"Najprv nás šokovala jej požiadavka 15-tisíc za krátke interview. Ako-tak by sme sa možno dohodli, ale slečne Verešovej sa zachcelo do Bratislavy priletieť, a to za ďalšiu dych vyrážajúcu sumu. Preplatiť sme jej to mali, samozrejme, my!" prezrádza zdroj zo zákulisia Jojky.

Do vyjednávania honoráru pre známu modelku sa dokonca zapojil aj český hokejista a Verešovej priateľ Jaromír Jágr. "Dala mi ho k telefónu a on mi prízvukoval, že Andrea nie je hocikto. Potrebuje sa nalíčiť, upraviť, jednoducho je to predsa nejaká tá celebrita," opisuje rozhovor s Jágrom zamestnanec TV JOJ.

Odysea okolo dohadovania honoráru trvala presne tri dni a napokon sa aj tak skončila fiaskom. "Trvali sme na svojom, napokon zavolala a oznámila, že nemá čas," dodáva člen tímu Raňajojok. Andrea, nehanbíš sa? Vysvetlenie zelenookej modelky sa nám získať nepodarilo. Nezastihli sme ju ani na jej českom, ani na slovenskom mobilnom telefóne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu