Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

„Obryňa“ Barkolová: Vystavuje sa vo výklade!

Erika Barkolová vo výklade. Zobraziť galériu (3)
Erika Barkolová vo výklade.

BRATISLAVA – Ide v jeho šľapajách? Erika Barkolová (31) sa po vzore Petra Battyányho alias Banána nechala zvečniť v nadživotnej veľkosti. Zatiaľ čo televízny Mafián má vlastnú sochu vo Veľkom Mederi, moderátorka si musí vystačiť iba s obrovskou fotografiou.

Eriku Barkolovú môžete stále vidieť v bratislavskom nákupnom centre na tom istom mieste. Nejde však o živú moderátorku, ale len o jej fotografiu. Erika je na jednom z výkladov zobrazená asi po stehná, no aj tak má výšku dospelého človeka. Čo na túto svoju „obriu“ podobizeň hovorí ona sama? „Ja som to bohužiaľ ešte nevidela. Známi mi ale poslali nejaké ememes správy a vraj to vyzerá dobre,“ povedala nám.

V obchode, ku ktorému patrí tento výklad, predávajú oblečenie. Presne to, ktoré Erika propaguje už niekoľko rokov. Bola to kamarátska služba alebo jej pribudla na účet nejaká mastná sumička? „Oni ma obliekajú už dlho. Aj za toto mi bol prisľúbený istý objem peňazí, ktoré môžem v obchode minúť. Skrátka si tam každý mesiac vyzdvihnem nejaké oblečenie,“ prezradila moderátorka. Zdá sa teda, že tričká s motívom kvetiniek sa v jej šatníku tak skoro neminú.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu