Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Barkolová: Neuveriteľné! Kedysi mala jednotky! Čo ostatné celebrity?

Erika Barkolová Zobraziť galériu (6)
Erika Barkolová

BRATISLAVA – Moderátorka Erika Barkolová (31) sa nikdy netajila plastikou svojich predností. No v jednom prípade bola rada, že nemá trojky, ale jednotky. Na vysvedčení! A keďže sa práve dnes rozdávali, topky.sk zisťovali, aké známky mali dámy slovenského šoubiznisu. Ako sme sa dozvedeli, dokonca lietali aj štvorky!

Povedali by ste niekedy, že Erika Barkolová bola „bifľoška“? Ani nám sa to nechcelo veriť, ale... „Ja som bola počas celej základnej aj strednej školy čistá jednotkárka,“ prezradila nám moderátorka. Jej kolegyne však na tom až tak dobre neboli!

Stanka Pavolová napríklad priznala aj nejaké trojky či štvorky. A ani známu herečku Zuzanu Tlučkovú trojky neobchádzali. Najmä z matematiky, z ktorej mávala dokonca sólovú. No na maturitách z tohto predmetu doslova excelovala. „To len preto, že som sa to všetko úplne „nabiflila“ naspamäť,“ prezradila.

Zaujímavé je, že ďalšia herečka z východu – Viki Ráková, čelila presne takým istým problémom. Ani ju niekedy neobišla sólová trojka z matematiky. Stres z vysvedčení však nemala. „Akurát, keď bola nejaká tá horšia známka, tak som sa ani nie tak bála, ako skôr hanbila,“ dozvedeli sme sa.

Moderátorka Adriana Kmotríková mala prezmenu problémy s chémiou a fyzikou. Tam tiež občas „lietali“ trojky. Koniec školského roku preto vnímala dosť stresovo, aj keď zvyčajne mávala celkom pekné vysvedčenie. „Moji rodičia kládli na dobré známky veľký dôraz a ja som ich nechcela sklamať,“ povedala nám.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu