Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sexica Mendrejová po rozchode: Takto vábi okolie!

Denisa Mendrejová vo vyzývavom outfite. Zobraziť galériu (10)
Denisa Mendrejová vo vyzývavom outfite.

BRATISLAVA – Vyťahuje ženské zbrane! Ako sa zdá, držiteľka titulu Miss Universe 2009 Denisa Mendrejová (22) neplánuje zostať dlho bez partnera. Po tom, ako nám pred pár dňami potvrdila rozpad jej štvormesačného vzťahu, si totiž do spoločnosti vyrazila v dráždivom outfite. A ten spôsobil, že sa za ňou otočil nejeden muž!

Denisu Mendrejovú sme stretli na párty prvého slovenského Porsche klubu, ktorá bola usporiadaná pre milovníkov rýchlych áut. Ako nám pri tejto príležitosti prezradila kráska, aj ona patrí do kategórie nadšencov, ktorí radi dupnú na plyn.

„Mám rada rýchlu jazdu a adrenalín s tým spojený. Samozrejme, všetko v rámci bezpečnosti,“ povedala nám víťazka súťaže krásy Miss Universe 2009. Ako však ďalej dodala, rýchlosť nie je vždy to pravé, čo na ňu urobí dojem. Keď sme sa totiž čerstvo rozídenej blondínky spýtali, ako by si ju mohol nejaký prípadný nápadník získať, odpovedala: „Hlavne nesmie nič uponáhľať. A rozhodne by mala preskočiť iskra. Všetko má svoj čas.“

No pri pohľade na jej tváričku a dráždivý outfit zrejme len máloktorý muž dokáže zachovať chladnú hlavu. Čierne šaty, ktoré si na akciu obliekla, jej pri pohybe nenápadne odkrývali obrysy poprsia a podčiarkovali tak sexepíl. Ako sa zdá, pri tomto tempe nezostane Denisa dlho bez partnera.

Okrem úradujúcej kráľovnej krásy pútali pohľady prítomných pánov aj finalistky súťaže Miss Tuning 2009. Tie si vyskúšali rolu modeliek. Pre niektoré z dievčat to bola premiéra. Viac informácií o spoločenskej akcii nájdete v našej FOTOGALÉRII.



porsche
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu