Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Miss Universe Mendrejová zvalcovala Miss Slovensko Franekovú!

Barbora Franeková a Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (40)
Barbora Franeková a Denisa Mendrejová

BRATISLAVA- Súboj na jednom pódiu! Obe víťazky našich dvoch súťaži krásy Miss Universe Denisa Mendrejová (22) a Miss Slovensko Barbora Franeková (20)sa nedávno po prvýkrát stretli na jednom móle. Plavovláska však brunetku doslova zatienila.

Najkrajšie Slovenky roka 2009 Denisu Mendrejovú a Barboru Franekovú sme pred pár dňami stretli na istej módnej prehliadke v bratislavskom hoteli, kde sa okrem šou konal aj krst nového časopisu.

Pri tejto príležitosti si organizátori pozvali obe krásky, ktoré sa tak po prvýkrát stretli na rovnakom móle. A prítomných hostí zaujala z týchto dvoch dievčat oveľa viac Miss Universe. Okrem sebavedomejšieho vystupovania a lepšej postavy nechtiac ukázala aj bradavku. „Tá ma šance aj na svetovom finále,“ šepkali si ľudia.

Miss Slovensko Franeková, ktorá v minulosti robila tzv. modelku XXL, tak zostala v ten večer iba v tieni extrovertnejšej kolegyne. Ale kto vie, možno práve tieto ženské tvary zaujmú na finále Miss World.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na
tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu