Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Banášová a Mareš v Česko Slovenskej SuperStar: Nesadli si?

Leoš Mareš a Adela Banášová. Zobraziť galériu (9)
Leoš Mareš a Adela Banášová.

BRATISLAVA – Len práca, nič viac! Tak zrejme vníma Adela Banášová (28) moderovanie so svojím novým partnerom Leošom Marešom (33). Plavovláska svoje pocity prezradila priamo v éteri.

Kamaráti z nich zrejme nebudú! Adele Banášovej moderovanie s Leošom Marešom zrejme príliš nesedí. Pravda je, že zatiaľ spolu len čo-to odskúšali a jediné moderovanie naostro zatiaľ predviedli na tlačovej konferencii k Česko Slovenskej SuperStar. No aj napriek tomu si Adela neodpustila zaujímavú poznámku.

„Nikdy to nebude také, ako s tebou. S tebou je to také zo srdiečka,“ povedala do éteru svojmu kolegovi z rádia Matejovi Sajfovi Cifrovi. Z toho sa dá usudzovať, že moderovanie so Sajfom je zábava, veď táto dvojica sa netají, že sú dobrí kamaráti aj v súkromí. Naopak, výstupy s Marešom Adela zrejme považuje len za prácu.

A podľa šumov zo zákulisia to vyzerá, že Leoš má trochu problémy s prispôsobovaním sa, keďže v Čechách je zvyknutý byť jediným, hlavným moderátorom programov. Uvidíme teda, či sa tento odstup Adely a Leoša od septembra prejaví aj na televíznych obrazovkách.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu