Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Silikónová playmate Cifrová: Unikli jej staré fotografie! To snáď ani nie je ona!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (10)
Eva Cifrová

BRATISLAVA – Oblé líčka a „cudzí“ nos! O playmate Eve Cifrovej (26) evidentne platí, že čím staršia, tým krajšia! Topky.sk získali fotografie, na ktorých sa modelka na seba na prvý pohľad príliš nepodobá. V minulosti mala totiž o nejaké to kilo navyše, väčší noštek, plnšie líčka a kučeravejšie vlasy.

Silikónová playmate Cifrová: Unikli
Zobraziť galériu (10)

Na fotkách, ktoré topky.sk získali, mala Eva Cifrová približne sedemnásť rokov. Už vtedy sa evidentne pýšila silikónovým poprsím, ale aj nejakým tým kilečkom navyše. A dokonca aj pubertálnou pleťou. Plnšie líca i noštek nezakryl ani pestrý make-up.

Modelka však evidentne začala cvičiť a svoju postavu si v priebehu pár rokov poriadne vylepšila. Aj jej vizáž podstúpila ráznu zmenu. Vlasy si viac zafarbila na blond a vyžehlila. a razom sa z nej stala riadna cica. Dokonca je z nej momentálne najúspešnejšia a najznámejšia slovenská playmate.

Našli sme však aj veci, ktoré Cifrová za tie roky na sebe nezmenila. Je to jej pirsing v pupku, tvar obočia a evidentne stále používa aj čiernu kontúrovaciu ceruzku na oči. No musíme však podotknúť, že čo sa týka jej výzoru, Eva je ako víno. Čím staršia, tým lepšia.

Pozrite si fotografie Evy Cifrovej z minulosti a zo súčasnosti v našej GALÉRII!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu