Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vydražte si večeru s Cifrovou a pomôžte postihnutým deťom získať auto!

Eva Cifrová
Eva Cifrová

Najúspešnejšia slovenská playmate Eva Cifrová sa rozhodla pomôcť postihnutým deťom z Domova sociálnych služieb Hrabiny.

„Nikdy nevieme, či raz sami nebudeme potrebovať pomoc. A keď sa naskytla možnosť zapojiť sa do charity prostredníctvom on-line dražby večere, zaujalo ma to,“ povedala Cifrová. „Ak čo i len trochu pomôžem niekomu, kto pomoc potrebuje, ku krajšiemu alebo kvalitnejšiemu životu, je to úžasný pocit a vidieť potom úprimnú radosť je pre mňa najkrajšou vďakou.“

Vydražiť večeru s Evou Cifrovou môže ktokoľvek, stačí ak sa zapojí do on-line aukcie na www.aukro.sk. Získané prostriedky budú použité na nákup špeciálne upraveného auta na prevoz zdravotne postihnutých detí z DSS Hrabiny.

Najúspešnejšia slovenská playmate Eva Cifrová pochádza z Nitry a modelingu sa venuje od svojich 18 rokov. Po uverejnení aktov v slovenskej edícii magazínu Playboy sa Eva Cifrová stala jednou z najúspešnejších slovenských playmates. Jej fotografie uverejnili aj grécke, rumunské a venezuelské verzie časopisu. Sexi krivky slovenskej playmate pre rok 2007 zvečnili aj priamo v záhrade zakladateľa zajačikovského impéria Hugha Hefnera.

Domov sociálnych služieb Hrabiny (Nová Baňa) poskytuje služby zdravotne postihnutým deťom a dospelým. Klienti DSS Hrabiny majú rôzne diagnózy súvisiace s obmedzeným pohybom, a preto potrebujú na prepravu špeciálne upravené auto. Viac informácií o DSS Hrabiny a ich aktivitách a projektoch nájdete na www.dsshrabiny.sk.

Začnite dražiť večeru tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu