Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Španielska sexica Paz Vega má druhé dieťa

Paz Vega Zobraziť galériu (6)
Paz Vega

MADRID - Španielska herečka Paz Vega a jej manžel Orson Salazar sa v piatok 17. júla v Madride stali rodičmi druhého dieťaťa. Dievčatko, ktoré pri narodení vážilo 3,3 kilogramu, dostalo meno Ava Salazar.

"Paz i Ava sú zdravé a užívajú si domov," uviedol pre internetový Celebrity Baby Blog mediálny zástupca herečky. Ako doplnil, "Paz a Orson sú z prírastku do ich mladej rodiny nadšení". Krátko po pôrode poskytla 33-ročná herečka španielskym médiám niekoľko rozhovorov, v ktorých prezradila, že dievčatko malo v maternici nesprávnu polohu a tak jej museli lekári urobiť cisársky rez. "Narodila sa veľká a s veľkou chuťou do jedla! Ava je malá veľká dáma, ktorá pri narodení vážila 3,3 kilogramu, čo je na dievča dosť dobré," povedala Vega o dcérke. Dvojročný syn Orson vraj sestričku neodmieta, práve naopak, je veľmi spokojný a teší sa z nej.

Ako uvádza Celebrity Baby Blog, štvorčlenná rodina plánuje ostať asi do polovice septembra v Madride, no neskôr sa chcú presťahovať do Los Angeles. Klebety o herečkinom druhom tehotenstve sa začali šíriť v decembri. Po tom, ako ich Vega potvrdila, prezradila i to, že čaká dievčatko.

Paz Vega je známa najmä ako Flor Moreno z filmu Španglicky ľahko a rýchlo (2004). Zahrala si však aj v komédii Povedz, že áno (2004) alebo snímke Hovor s ňou (2002).

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu