Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Shakira je konečne späť: Erotickým tancom to roztočila v klietke!

Zobraziť galériu (6)

LOS ANGELES - Ako déjà vu vystrihnuté zo zlej reality šou! Časy, keď sa Britney Spears (28) musela nečakane deliť o priazeň fanúšikov s vášnivou Kolumbijčankou, sa vrátili. Po popovej princeznej totiž chystá comeback už aj Shakira (32) - v novom dráždivom štýle!

Po rokoch života v ústraní temperamentná kráska konečne finišuje s prípravami dlho očakávaného albumu. Ten bude niesť názov She Wolf a všetky skladby odznejú v angličtine. Na svete je dokonca už aj videoklip k rovnomennému singlu, ktorého exkluzívne zábery prenikli na web a sľubujú skutočne šťavnatú šou. Jedinou chybičkou krásy je ale ústredná kulisa pripomínajúca rivalku Britney - jej návrat sa totiž niesol v znamení cirkusu a na scéne nikdy nechýbala zlatá klietka.

Shakira v priestore za nablýskanými mrežami predviedla tanec, za aký by sa nemusela hanbiť ani v prestížnom striptízovom klube. V priliehavom overale telovej farby sa s ľahkosťou pohupuje z jednej strany na druhú a s hlavou smerujúcou nadol dokonca dráždivo rozkročí nohy. Rovnako vyzývavo pôsobí aj jej dlhý ukazovák s výrazne nalakovaným nechtom, ktorým si prechádza po jazyku.

Talentovaná blondínka sa nedávno v jednom rozhovore priznala k pokusu stať sa vegetariánkou, no odhodlanie jej vydržalo približne mesiac. Na farme v Španielsku totiž dostala do daru štyri sliepky, ktoré od nej okamžite vyfasovali mená a veľmi sa s nimi zblížila: "Hovorila som si, že ak nemôžem zjesť tamtie sliepky, pretože majú mená a sú to moje kamarátky, potom už nebudem schopná zjesť akékoľvek iné sliepky. A tak som sa stala vegetariánkou. Nevydržala som - ale svoje sliepky som nezjedla, tie prežili."

Ukážka videoklipu She Wolf od Shakiry

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu