Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Moderátorka spravodajstva Ďurianová: Vykukla jej podprsenka!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (11)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA – Bez bielizne ani na krok! Markizácka tvár Marianna Ďurianová (32) nedávno nechtiac ukázala, čo nosí pod šatami.

Na nedávnej prehliadke, kde sa známa plavovláska Marianna Ďurianová predviedla v roli modelky, si prítomní hostia vychutnali nielen samotnú moderátorku na móle, ale aj jej drobné faux pas. Počas predvádzania jej totiž skĺzli šaty a ukázala časť bielej podprsenky.

Podobne tomu tak bolo aj pred rokom, keď na istej módnej šou predviedla model, v ktorom sa jej kabátik zapínal na jediný gombík. Vtedy si mohli prítomní hostia vychutnať pohľad na čiernu podprsenku, ktorú mala Marianna pod ružovým kabátikom.

Ako spravodajská tvár však pred piatimi rokmi za podobné odhalenie ramien a  väčšieho výstrihu dokonca dostala pekne mastnú pokutu. Išlo o pózovanie na titulnú stranu istého časopisu s odhalenými ramenami. Vtedy ju to stálo 60-tisíc korún (cca. 2 000 eur). Zdá sa, že televízia už jednoducho výstrelky svojej hviezdy toleruje.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu