Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďurianová prezradila, či má alergiu na vtáky!

Marianna Ďurianová a Jaro Zápala Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová a Jaro Zápala

BRATISLAVA – Rozhodne zaujímavé rozhovory medzi Mariannou Ďurianovou (32) a Jarom Zápalom (43) na seba nedali dlho čakať. Moderátori sa v priamom prenose Televíznych novín najnovšie zaoberali vtákmi!

Stačí idylické jarné počasie a zhovorčivé sú aj naše známe tváre! Aktuálnym príkladom je moderátorské duo Ďurianová – Zápala. Pozornosť zohratej dvojky sa vo včerajších Prvých Televíznych novinách upriamila na operence.

Kto má totiž na ne alergiu, podľa reportáže by nemal navštíviť južné pobrežie Argentíny, kde je najväčšia koncentrácia papagájov na svete. „Krásne. Chlapci, aj vy máte alergiu?“ pýtala sa kolegov Zápalu a Čambora Marianna Ďurianová.

„Ja na vtáky nemám. Ty máš?“ odpovedal Marianne protiotázkou Jaro. „Nie, neviem, nezistila som zatiaľ,“ rozpačito reagovala s úsmevom plavovláska, ktorá následne ukončila dvojzmyselne ladenú komunikáciu takto: „Ale tak tým pádom sa môžeš pozrieť na tento kŕdeľ nádherných vtákov.“

 

Takto prebiehal humorne ladený rozhovor medzi Mariannou Ďurianovou a Jarom Zápalom.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu